Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Eddie Bauer bilbarnstol Instruktioner

Eddie Bauer bilbarnstolar är dyra, och är precis lika mycket om status som de är om säkerheten. Det är svårt att motstå deras lockelse som du gå runt i varuhuset söker efter en riktig bilbarnstol. Lyckligtvis är de relativt lätt att installera i din bil, särskilt om den har en bas tillsammans med en bärare. Instruktioner
1

Hitta basen. Det trevligaste om en bilbarnstol för ett barn är det lätt att placera den i och ur bilen. Sitsen har en plast bas som är spaltgolv i baksätet. Säkerhetsbältet går mellan spjälorna och säkrar basen till bilen.
2

Placera bilbarnstolen i basen. Med basen säker, bör bilbarnstolen passar in basen i en bakåtvänd position. Sitsen ska klicka när säkrad. Alla barn bör vara i bakåtvända bilbarnstolar för deras säkerhet.
3

Strap i den stora pojken sätet. När barnet vuxit ur bakåtvänd stol, är han redo att möta fronten. Barnet hålls fast i en sele, och sätet är fäst från botten. Du kan trä säkerhetsbältet genom ett hål i tyget på sitsen och anslut den på andra sidan.
4

Spänn säkerhetsbältet. En bilbarnstol är till någon nytta om det inte sätts i korrekt. Det är absolut nödvändigt att säkerhetsbältet dras åt så mycket som möjligt för att eliminera varje förflyttning av sätet. En polisman kommer att ge dig en biljett om sätet inte är korrekt installerad.
5

Buckle up booster. Det sista steget är bälteskudde, där barnet spände det faktiska säkerhetsbältet. Boostern sitter helt enkelt i bilen och höjer honom till en lämplig nivå. Du bör köra säkerhetsbältet över bröstet och spänne honom säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146118.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.