Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man håller Ekorrar Tillfälligt bilmotorer

Värmen av en bilmotor är en mycket uppskattad plats för små djur som ekorrar som söker en plats att komma bort från kylan under vintern. Ibland ekorrar får under huven på bilen av ren nyfikenhet eller för att de tror att det kan finnas vissa livsmedel dolt under det. Att bli av med ekorrar från bilmotorer kan vara en nödvändighet om den lokala befolkningen kommer att hitta platsen en särskilt inbjudande plats. Saker du behöver
insektsmedel
Ground peppar
pepparsås (Tabasco) katalog Malkulor
Råttgiftet
Visa fler instruktioner
1 < p> Spray litet djur myggmedel på delar av fordonet som inte får heta. Detta kan inkludera framdäcken, underredet och stötfångaren. Om du spraya det direkt under huven och sedan starta upp bilen, är lukten sannolikt att stöta bort dig mer än något djur.
2

Sprid lite mark peppar de områden där ekorren kan vinner inträde. Återigen, kan sätta peppar på delar av bilen som blir varm resultera i några mycket irriterande effekter på föraren, men en generös dos runt däcken och längs stötfångaren är sannolikt att driva bort ekorrar och andra djur hängande runt. Cayennepeppar är sannolikt att fungera bra, men habanero peppar kommer att fungera ännu bättre. För att verkligen ge detta förhållningssätt en spark, tillsätt några droppar pepparsås eller någon annan varm sås.
3

lägga stora malpåse under huven, speciellt runt trådarna som ekorrar verkar njuta mumsa på mer än någon annan del av en bil. Det finns ingen garanti för att malkulor kommer att vara effektiva, men ekorrar brukar frånstötande lukten av malkulor.
4

Använda råttgift kommer att visa sig effektiv för akuta problem med ekorrar komma in i motorn, men detta tillvägagångssätt har ett pris. Förutom det faktum att du måste vara okej med avlivning av djuret, måste du också ta itu med stommen när giftet har gjort sitt arbete. Användningen av gift bör endast ses som en sista utväg, när alla andra rättsmedel har uttömts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146117.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.