Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Lyda Move Over lag när de passerar Stoppade Utryckningsfordon

Undersökningar har visat att många människor inte har hört talas om Move Over lag för bilister. Alla utom sju stater har relativt nya körning lagar i kraft som kräver följande: När du passerar en stoppad nödsituation eller brottsbekämpande fordon med blinkande lampor på, måste du utrymma antingen närmaste körfältet, eller avsevärt minska din hastighet. Varje stat har genomfört lagen något annorlunda, och de stater som ännu inte har lagen förmodligen kommer mycket snart. Lagen bör tas på största allvar eftersom det kan rädda livet på dem som försöker att skydda och /eller hjälpa oss. Bryta mot lagen kan leda till höga böter och i vissa stater, fängelse. Den här artikeln förklarar de steg för att förstå och följa de Move Over lag, och innehåller en länk till webbplatsen för den nationella Move Over America kampanj för att öka allmänhetens medvetenhet om lagen. Instruktioner
1

Varje stat är olika, men oavsett hur ditt tillstånd har valt att uttrycka sin version av lagen, är den allmänna idén densamma. Om du ser ett utryckningsfordon dras över vid sidan av vägen med sina blinkande ljus på, och du reser i samma riktning, måste du utrymma närmaste körfält, om en sådan bana finns för dig att gå över till, och det är säkert för dig att göra det.
2 p Om du inte kan flytta över till någon av de två skäl som ovan, måste du minska din hastighet till 20 km /h under skyltad hastighet. Tänk på att om du är i en 45 mph zon, är du förmodligen gör runt 53 km /h, men du måste sakta ner till mindre än hälften av det om du inte kan flytta över.
3

I de flesta stater, tillämpas lagen att alla fordon som har sina nödbelysning blinkande såsom polis eller andra brottsbekämpande fordon myndigheter, fordon brand, offentliga och privata ambulanser och bärgningsbilar. Tänk på att dessa arbetstagare har att komma ur sina fordon, och som sådan är mycket nära att snabbt flytta trafik. Lagen gäller inte för fordon som inte har sina lampor blinkar, såsom polisbilar som dras över väntar på att fånga speeders. I detta fall föraren normalt bara kvar i hans /hennes bil, och är relativt säker.
4

böter för olydnad Move Over lag varierar från stat till stat, och i vissa stater kan ha din licens tillfälligt och ens göra fängelse. Med det sagt, ingen förväntar dig att komma in i en olycka själv, eller orsaka en för andra. På motorvägar, bör du alltid skanna vägen framför dig. Om du ser ett stoppat utryckningsfordon framåt, bör du antagligen har tillräckligt med tid att utrymma närmaste körfältet om du är i den.
5 p Det finns dock tillfällen när du helt enkelt inte har tillräckligt tid att reagera, eller så finns det inget utrymme för dig att flytta över på ett säkert sätt. Aldrig bara klippa någon av och riskerar att orsaka en olycka. I de fall den alternativa åtgärden träder i kraft. Samtidigt passerar stoppad utryckningsfordon, sänka hastigheten till 20 km /h lägre än skyltad hastighet, inte 20 mph lägre än din nuvarande hastighet som kan vara 20 km /h över gränsen i första hand. Återigen, använd ditt sunda förnuft och vara försiktig. Inte bara slå igen på dina pauser för att gå från 82 till 45 mph på en sekund och orsaka en olycka.
6

Tänk på att drivkrafterna bakom du inte kan förstå varför du plötsligt filbyte eller bryta, inte heller är de nödvändigtvis förväntar dig att göra det eftersom de inte kan förstå och /eller bryr sig om lagen. Det är tveksamt att du kommer att få någon typ av straff om du gör en ärlig ansträngning att lyda lagen så gott du kan säkert. Hela poängen är helt enkelt att skydda välfärden för arbetstagare som tillhandahåller stöd till oss, har många av dem blivit skadad eller dödad av bilister som inte tar den här lagen på allvar.
7

För mer information om Flytta över lag, inklusive state-för-state information se länken i avsnittet Resurs nedan. Kom ihåg, flyttar över eller bromsa för stoppad utryckningsfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146111.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.