Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur göra bilfönster Inte Fog Up

Det kan ta en stund och en kombination av olika förfaranden för att slutligen räkna hur man balanserar klimatstyrning av insidan av din bil för att förhindra att fönstren från imma. Det största problemet är de olika miljöförhållanden som pågår utanför din bil och hur man justera kontrollerna inne i bilen för att kompensera för dem. Saker du behöver
vent visir (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen för att värma upp. Detta kan låta märkligt, särskilt på sommaren, men om du kör A /C, då kompressorn måste grundligt kyla kupén medan fönster justerar värmen utanför fordonet. Placering flödet av luft till vindrutan under denna uppvärmningstid kommer hjälpa till att snabba upp det. För kallare väder, gäller samma premiss förutom med värmen på. Placera värmen riktning på vindrutan och låt den gå att värma vindrutan och fönster upp och anpassa sig till utomhustemperaturen.
2

Öppna sidorutorna bara en spricka. Detta kan vara irriterande och skapar en lätt obekväm bris inne i bilen, speciellt på extremt kalla dagar, men om dina fönster är imma på sådana dagar är det eftersom din kroppstemperatur (särskilt med flera passagerare) överskrider den inre temperaturen i fordonet och det är att ha svårt att anpassa sig till den yttre temperaturen. Håll fläkten går på hög och anvisningarna syftar till vindrutan (om avfrostning) även om dess sidorutorna imma. Sprickbildning fönstren öppna något (pivot fönster komma till hands och kan knäckas öppen att ersätta) kommer att möjliggöra ett friskluftsintag för att förhindra imma på fönstren.
3

Vrid upp temperaturen till ett varmare läge. Detta kan vara svårt i de varma somriga dagarna när A /C är igång, men det är väldigt vanligt att plötsliga temperaturförändringar utanför kommer utlösa förödelse med temperaturreglering i bilen. Till exempel är det varmt och ångande, har du A /C skrivit och kör längs och plötsligt slog en våldsam åska. Utetemperaturen faller 10 till 20 grader på ett ögonblick och dina fönster dimma upp nästan omedelbart. Återigen, placera riktning i luften på vindrutan, men blåser varm luft på fönstren för att justera i utanför temperaturfall. Det kan fortfarande kännas fuktigt i bilen, men sprickbildning öppna sidofönstren hjälper.
4

visir Köp vent för din bil. Detta gör att du kan knäcka din fönster öppna (även bara en aning) och förhindra regn eller snö droppar inuti fordonet. Om det blir för varmt eller kallt, justera panelens temperaturreglering på fordonet innan de beslutar att stänga sidorutorna. Sikta luften riktning på vindrutan eller på vindrutan och golvet position i de inre positionerna klimatkontroll kommer att hjälpa oerhört.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146110.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.