Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Anledningar till att använda bilbälte

Den största bidragsgivaren till dödsfall i trafiken är folk inte bär säkerhetsbälten, enligt National Highway Traffic Safety Administration, 63 procent av personer som dödades i trafikolyckor inte bära en. Även om säkerhetsskäl att använda säkerhetsbälte är nästan allmänt accepterat, många människor väljer fortfarande att inte spänna upp. Lag

Även om det kan vara den minst viktiga anledningen att använda säkerhetsbälte, de flesta stater kräver bilbältesanvändning enligt lag, och personer som inte bär någon risk att få böter.

mindre olyckor

Även mindre olyckor kan orsaka Obältad person att träffa huvudet eller ansiktet på vindrutan.
Ejection

Säkerhetsbälten hindra människor från att kastas ur fordonet vid en olycka. Detta är den främsta dödsorsaken i trafikolyckor, enligt NHTSA.
Bli instängd

Vissa människor oroar bli instängd i bilen med säkerhetsbältet. Men, förklarar NHTSA att bilbältet ökar chanserna att vara medveten och ha mindre allvarliga skador, och därmed ha större förmåga att komma ur bilen.
Förarkontroll

En bucklig säkerhetsbälte håller kvar föraren på plats för att behålla kontrollen över bilen. Säkerhetsbälten också hålla passagerarna i sina säten så att effekten inte kasta dem in i förarutrymmet.
Fordon Safe Zones

Fordon är tillverkade för att ha "deformationszoner, "säkra zoner som förblir intakt även om resten av fordonet förstörs. Säkerhetsbälten hålla människor i dessa säkra zoner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146100.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.