Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bälteskudde Krav för New York

Bilbarnstol och barn lagar fasthållningsanordningar kan vara förvirrande eftersom de varierar beroende på både barnets ålder och ibland hennes vikt eller höjd. New York state kräver någon form av bilbarnstol tills barnet fyller 8, och det finns särskilda krav för typ beroende på barnets ålder. Om du är osäker på vad som krävs, eller om du är osäker på hur man installerar stolen i bilen, det finns bilbarnstol montering stationer i New York där du kan få hjälp. Ålder

New York kräver att alla barn att vara i någon form av bilbarnstol tills de fyller 8 år gammal, när de rider i alla motorfordon. Bältesstolar krävs efter att ålder 4 och kan användas för 3-åringar som väger mer än 40 pounds.
Storlek
barn

Barn under 40 pounds bör vara i ett barn bilbarnstol som är fastsatt på sätet på bilen med bilbälte eller låssystemet (universal bilbarnstol förankring). Barn mellan 40 och 100 pounds bör använda bältesstolar som använder bilens knä och axelrem. Om ett barn väger mer än 100 pounds eller är högre än 4 fot 9 inches, kan han använda en vanlig bil knä och axelrem.
Car Seat vs Booster Seat

En bilbarnstol är för 1 - till 3-åriga barn och hålls på plats med bilens säkerhetsbälte. Barnet hålls i bilsätet med ett separat fastbindningssele som är inbyggd i bilsätet. En bälteskudde för barn i åldrarna 4 till 8, repositions bilens axel och höftbälte och lyfter upp barnet i bilen. Om bilen knä och axelrem går tvärs framför barnet, är sätet anses vara en bälteskudde. Kräver ett knä och
axelrem

Bältesstolar axelrem. Om stolen har bara ett höftbälte, kommer det inte riktigt hålla ett barn i en bältesstol och bälteskudde bör flyttas till en plats i bilen som har både en skuldra och höftbälte kombination.

Plats

En bälteskudde ska användas i baksätet på bilen, inte i framsätet. <
Böter
p> I New York state, föraren av en bil med ett barn som inte är fastspända kan bötfällas mellan $ 25 och $ 100 och har tre punkter läggas på hans drivande post.
Inbyggd säkerhet Säten
p Om din bil har en inbyggd säkerhet säte som fälls ut från kuddarna i den vanliga stolen, konsultera biltillverkarens specifikationer för vikt och längd på barnet. För att det ska vara lagligt för ett barn i delstaten New York, måste det uppfylla de federala kraven på storlek och vikt.
Äldre barn

När man rider i en bil i New York, måste varje barn under 16 år använder bilbälte, om de är för gamla eller för stora för att vara skyldiga att ha en bälteskudde.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146073.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.