Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får jag en Handikapptecken för min bil?

Att få ett handikapp skylt för din bil kan du parkera på speciellt utsedda handikapparkeringsrutor fläckar, som oftast ligger nära framsidan av en byggnad. Detta kan hjälpa till att lindra belastningen på kroppen. I vissa stater är handikapp tecken kallas handikappade tillstånd eller handikappade parkeringstillstånd, den specifika termen beror på vilken stat man bor i. Processen för att få ett handikapp tecken varierar mellan stater, men processen är i grunden densamma. Instruktioner
1

Kontakta din lokala motorfordon kontor. Fråga om den handikappade parkering skylt och ansökan. Skaffa programmet. Fråga representant om han kan skicka eller faxa den till dig, eller du kan ladda ner den på nätet. Om allt annat misslyckas, kan du behöva besöka kontoret för att få programmet.
2

Fyll i ansökan. Var noga med att inte göra några misstag. Inkludera din personliga information, samt information om ditt funktionshinder, om bad om ansökan.
3

Kontakta din läkare för att be honom att avsluta den medicinska intyg avsnitt av din ansökan. Läkaren måste kontrollera att det du säger är sant och att du är i behov av en handikappad parkeringstillstånd. Din läkare kan be dig att maila eller faxa honom formuläret, eller han kan be för dig att ta det vid hans kontor.
4

Vrid ansökan i motorfordon kontoret. Var noga med att presentera giltig legitimation och betala den avgift som krävs av ditt tillstånd. Skaffa din handikappade parkering tillåta och hänga på backspegeln inlägget. Var säker på att det kan ses från utsidan bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146072.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.