Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Transfer Texas License Plates

Texas invånare som köper en ny eller begagnad bil har möjlighet att förmedla sina nuvarande registreringsskylt från sin gamla bil till sin nya bil. Registreringsskyltar fungera som en form av identifikation för ett fordon och då utreds kan ge allt om ett visst fordon, exempelvis ägaren, försäkring, registrering och ringa och modell på fordonet. Polisen erbjuder användning Information registreringsskylt när du drar över ett fordon för att avgöra vem som äger fordonet och om det finns några utestående teckningsoptioner för ägaren eller om fordonet har stulits. Saker du behöver
fordonsregister
Förarens Cash licens Indonesia, kreditkort eller check
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala Texas Department of Motor fordon. Leta yours via Texas Department of Motor Vehicles County Tax Offices locator. Registreringsskylt överföringar måste göras personligen på lämplig kontoret.
2

Prata med en Department of Motor Vehicles anställd om att överföra din registreringsskylt från en bil till en annan. Han eller hon kommer att be att få se ditt körkort, fordonets registreringsnummer och titel och kommer att fråga dig ett nytt registreringsnummer dekal att sätta på din etikett. Det finns en avgift för att överföra din tag, vilket bestäms av DMV.
3

Placera din nya registrering klistermärke på din tag och ta bort taggen från din gamla bil och placera den på din ny bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146037.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.