Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida släp Lagar

Scenen regering Florida har skapat släp lagar för trafiksäkerhet och bättre körförhållanden. Varje år, många pensionärer, så kallade snösparvar, tillfälligt flyttar till Florida för vintern. Under stormen säsongen, många människor lämnar Florida i panik-läge när de utrymma sitt område på grund av inkommande orkaner. Lastbilar och husbilar dragfordon och båtar skapar ett större behov av att placera bestämmelser på släpvagnar som bogseras. Längd, bredd och höjd

Florida lag säger att den bogserande släpet inte kan vara längre än 40 meter i längd. Bredd på släpvagnen kan inte överstiga 8 meter, 6 inches. Höjden kan inte vara högre än 13,5 meter. Total längd av fordonet och kombinerade släpvagn bör inte överstiga 65 meter.
Speed ​​Limit


vid körning med släpvagn är den totala hastigheten begränsas till 65 miles per timme i delstaten Florida. Detta kan vara något långsammare än hastigheter postat på motorvägar och vägkanter. Ett ord av försiktighet när det gäller hastighetsgränser --- säkerhet dikterar att hastigheterna sänkas i dåligt väder. Isiga vägar i sällsynta fall i Florida, men hårda regnen ofta försämra sikten. Hårda vindar skapar kör faror, så långsammare är säkrare.
Släpvagnsvikt och bromsar

Om släpvagnsvikten är under £ 3000, delstaten Florida kräver inte att den har ett eget bromssystem. I händelse av släpet väger mer än £ 3000, släpet ska ha ett bromssystem som är skild från fordonet.
Övriga krav

Florida inte tillåter dubbel tandem bogsering (en bil som drar en släpvagn och en båt, eller två vagnar). Trailers måste ha säkerhet kedjor, reflektorer, licens lampor plattan, bakljus, blinkers signal och bromsljus. Trailern måste vara registrerad i ditt tillstånd, och du behöver försäkringsbevis.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146015.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.