Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är tecknen på att det finns socker i din bensintank

Bilar är bekvämt,? De får oss från en plats till en annan utan att oroa dig. Men när vår bil visar tecken på att ha problem, kan det bli dyrt att fixa dem och orsaka en hel del stress. Värre då din vanliga bil oroligheterna, ibland upptågsmakare eller ens en ex-make kan sabotera din bil, vilket leder till ännu mer problem. En vanlig spratt mot bilägare är det gamla sockerbruket i bensintanken trick, eftersom många tror att detta kommer att orsaka din motor att bränna. Även om det är en otäck trick för att dra, effekterna är inte så besvärande. Identifiering

några olika sätt att berätta om någon lägger socker i din bensintank existerar. Det vanligaste sättet för dig att identifiera problemet är faktiskt att se sockergranuler i din bensintank kammare när du öppnar tanken. Du kan även se det på trottoaren med din bil. Eftersom hålet är ganska liten, inte spills sockret är vanligt. Ibland den skyldige kommer även berätta att hon lägger socker i din bensintank. Om någon har ett agg mot dig, hon sannolikt kommer att vilja gnida det i ansiktet. Genom att föra bilen till en bil affär, kan du ta reda på om någon faktiskt sätta socker i din bensintank, och en mekaniker kommer att diskutera olika alternativ för dig.
Effekter

Du kommer att märka några problem med din bil om någon sätter socker i din bensintank. De vanligaste effekterna blockering av bilen och inte kunna starta bilen alls. Många människor antar att bilen har slut på gas när sockret får sätta in sina gastankar. Effekterna är likartade, så du måste försöka identifiera problemet så tidigt som möjligt.
Betydelse

AA1Car Diagnostic och pekar Reparation ut, eftersom socker löses inte upp i bensin det kommer att orsaka dina fordon problem och kan orsaka skador. Sockret blir igensatt i bränslefiltret, blockerar gas från att ha förmågan att resa genom filtret för att nå din motor. Det är därför du uppleva effekterna av att köra slut på gas, motorstopp eller att inte få bilen igång. Troligt att du kommer att behöva byta ut bränslefiltret eller, om du inte har startat bilen eftersom du märkt sockret, få det bogseras till en butik i närheten och be dem att släppa bensintanken och få sockret ut.


Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om socker i din bensintank gör problemet mycket värre då det verkligen blir. På Car Talk konstaterar myten att eftersom socker inte löser sig i bensin kommer det att hårdna i motorn och hela motorn ska förbränna. Dock kommer sockret når aldrig din motor som en uppsättning filter blockera skräp från att resa så långt. Addera Prevention

För att förhindra någon från att socker i bensintank, bara helt enkelt få ett låsbart lock som bara nyckeln innehavaren kan komma. Detta sätt kan du få säker på att ingen hamnar drar spratt på dig eller din bil. Se till att du håller nyckeln borta från någon som har ett agg mot dig, eller det blir avundsjuk på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146010.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.