Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Massachusetts trafikreglerna för att förmedla rätt

Enligt de flesta kör förordningar, är det rätta sättet att passera en bil på vänster sida. Vänster hand körfält på motorvägar kallas "passningsvägar" på grund av dessa föreskrifter. Massachusetts är en stat där det vänstra körfältet är särskilt skyltad som en passerande lane, och det är därför i allmänhet inte tillåtet att passera någon på höger sida. På motorvägar, du får inte använda den längst till vänster körfält som resande körfält alls. Det finns böter i stället för att genomföra denna förordning, och det är möjligt att bli biljetten i Massachusetts om du ertappas med vänster körfält för mer än godkänd. Men det finns omständigheter när de passerar på höger sida är tillåtet och även rekommenderas. I Massachusetts, finns det några tillfällen när de passerar på höger är tillåten. Vänstersväng
p Om bilen framför dig gör en vänstersväng och tydligt stoppas och signalering som sådan, är du tillåts passera den på höger. Det är inte möjligt vid denna tidpunkt för att föra bilen till vänster (eftersom den vänder), så passerar på höger är tillåten.
Enkelriktad

Om du kör på en enkelriktad gata, och bilen framför dig i vänster körfält, är du tillåts passera till höger. Som alltid är det viktigt att tydligt signalera och lyda hastighetsbegränsningarna när du gör detta.
Begränsad passage
p Om trafiken är begränsad i en vänster körfält, tvingar bilar att passera till höger, sedan passerar på höger sida är tillåten. Vänligen ägna stor uppmärksamhet åt några instruktioner postat i sådana situationer och tänk på att säkerheten kommer först.
Säkerheten först och lyda lagen

Tänk på att säkerheten alltid kommer först. Om farliga förhållanden på vägen lämnar något annat alternativ än att förmedla rätt, då är det tillåtet att göra så. Även om det finns tydliga, officiell skyltning uttrycker tillstånd att passera på höger, så du får göra det.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145994.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.