Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Auto Theft Recovery

Enligt Federal Bureau of Investigation, "är 1,3 miljoner bilar stulna i USA varje år." Ännu värre, "En av tre stulna bilar gör aldrig det hemma." Även om statistiken är dyster, det finns åtgärder att vidta som kommer att öka sina chanser att återfå en stulen bil. Rapport till polisen omedelbart

Rapportera en stulen bil till polisen omedelbart. Den hastighet med vilken detta görs inte bara ger dig en större chans att återhämta din bil men kan även hindra det från att användas i ett annat brott. Du måste veta ditt registreringsnummer och chassinummer, även kallad en VIN. Om du inte redan känner till dem, skriva ner dem så de är snabbt åtkomliga i händelse bilen är stulen. Också anmäla stölden till Försäkringskassan om din försäkring täcker stöld.
Rapport till StolenCarReports.com

När stölden har rapporterats till polisen du kan registrera din bil med StolenCarReports.com. Detta är en tjänst som skickar ut varningar via e-post, SMS, RSS och sociala medier som Facebook och Twitter, aktiverar övervakningskameror för att söka efter bilens registreringsskylt, och erbjuder en belöning för information som leder polisen till platsen för din bil. Ofta när bilar stjäls och används i andra brott de är övergivna på stadens gator eller stadsdelar. Folk kommer att bli mer benägna att anmäla placeringen av övergivna bilar till brottsbekämpning när lovade en belöning.
Föranmälan ditt fordon

StolenCarReports.com också kan du i förväg registrera din bil med deras tjänst. Du kan köpa ett klistermärke identifiering av fordon som kommer att varna potentiella tjuvar i fordonet associering StolenCarReports.com, känd som "The Nation grannsamverkan för stulna fordon." Om bilen är stulen, kan medlemskapet med denna tjänst underlätta återvinning av ditt fordon genom att tillhandahålla information på deras hemsida och skicka ut varningar via sociala medier och RSS-flöden som går till lokala nyheter stationer. De betalar också belöningen som erbjuds till personer som tycker den stulna bilen.
Car Kloning

Stulna bilar som såldes som lagliga bilar, vilket gör återhämtningen ännu mer svårt. Bil kloning är när en tjuv stjäl registreringsskylt eller VIN-nummer från en juridisk bil och sätter det på en liknande utseende bil som också har blivit stulen. Bilen kan sedan säljas till en intet ont anande person som tycker att det är legit. Köpare måste akta oss för ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant eller en säljare som verkar skumt. Addera Prevention
p Om en professionell tjuv är fast besluten att stjäla en bil han kommer. Ändå avskräckande kan gå långt. Enligt National Insurance Crime Bureau, är det bästa sättet att skydda dig själv och din bil genom skiktad skydd. Ju fler lager av skydd du har, desto mer sannolikt en tjuv vill inte besvära med din bil och kommer att gå vidare till en annan. Det första lagret är sunt förnuft, som alltid håller bilen låst och stängda rutor. Det andra skiktet är en varningsanordning, till exempel ett fordon larm eller rattstången krage. Tredje är en immobiliseringsanordningen som hindrar bilen från att hot-wired, inklusive smarta nycklar och döda switchar. Slutligen, installera en tracking enhet som gör att polis eller fristående företag för att övervaka fordonet i händelse av att den är stulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145980.html

Previous: No
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.