Hur du justerar ventillyftare

ventillyftare måste strikt underhållas och ibland justeras. De är, trots allt, vad håller ständig anpassning i de rörliga delarna av en reglerad ventil tåg. Och när denna komponent inte fungerar som ett urverk, kan du stöta på allvarliga frågor som ventilerna hålls öppna och lida skada orsakad av termisk expansion. Göra en justering av denna komponent är en uppgift för dem med någon mekanisk erfarenhet. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att ta bort ventilkåpor och tändstift. Notera tändkablarna med numrerade Post-dess eftersom de måste återlämnas till deras rätta platser senare.
2

manuellt rotera motorn i riktning mot normal drift. Gör detta tills cylinder nummer avgasventil vipparm börjar förflyttas från det stängda läget för att öppna.
3

Leta cylinder nummer intag arm ventil rocker. Lossa nummer ett insugningsvipparm mutter justering lås med en hylsnyckel innan du slår på rocker skruvarm justerare. Gör det senare fram till utläkning känns mellan vipparmen och tryckstången.
4

Dra rocker skruvarm justerare långsamt. Fortsätt att slå tills justeraren bara platser på tryckstången. Dra åt rocker skruvarm justerare tre fjärdedelar av en tum av ett varv. Använd en låsmutter för att fästa den på plats.
5

Upprepa steg 2 till 4 för varje cylinder, vilket gör att ingen flaskventilen missas. Det är lämpligt att markera lyftarna redan anpassat för att behålla balansen.
6

Byt tändstift och kåpor ventil och alla andra komponenter som krävs justering. Addera ditt
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133910.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.