Vad göra med trasiga MATCO Verktyg

Den Matco Tools Företaget säljer högkvalitativa mekanik-grade verktyg direkt till fordonsindustrin mekaniker och auto reparation industrin. Matco använder en modell franchise-företag och hyr ut sina lastbilar och utrustning till franchisetagare. Franchisetagare tjänsten ett fast geografiskt område och bygga personliga relationer med sina kunder för att öka värdet på det ansikte mot ansikte marknadsföring. MATCO verktyg täcks av en livstids garanti. Franchise Affärsmodell

Matco Tools affärsmodell använder personliga relationer och hög kontakt marknadsföring för att placera sina verktyg framför slutanvändarna. Hellre än att sälja sina verktyg genom en traditionell butik affärsmodell, såsom NAPA Bildelar, förlitar Matco på sina franchisetagare att bygga relationer med och serva sina kunder. Franchisetagare bygga sina egna försäljnings vägar, och göra regelbundna försäljning och samtal service till kunder i ljust målade Matco verktyg lastbil. Matco har sålt verktyg för mekanik och företag som betjänar bilindustrin i mer än 60 framgångsrika år.
Mobilt verktyg distributionsbilar

En viktig komponent i Matco Tools affärsmodell är dess mobildistribution truck och lager. Fungera som ett distributionscenter, en display center, butik och en service-och garantiservice centrum, Matco lastbilar resa hela sitt försäljningsområde med allt de behöver ombord på de röda, vita och blå lastbilar. Genom att sälja verktyg från MATCO lastbilar, franchisetagare har möjlighet att hålla sin verksamhet kostnaderna nere och etablera en-mot-en relationer med sina kunder och potentiella kunder.
Produktgaranti

Alla verktyg märkt med Matco Tools logotypen warrantied mot defekter i material och utförande för verktygets livslängd. Vid bedömning av Matco Tools representant, kommer Matco reparera eller byta ut något verktyg som bär sitt företags namn. Reparationer eller ombyggnader avslutats utan kostnad om verktyget tillbaka till en lokal Matco servicecenter, eller fram till en av MATCO s representanter.
Defekt verktyg

Matco franchisetagare hanterar effektivt försäljning, returer och garantier på alla MATCO verktyg. Eftersom Matco företagets ägare ser sina kunder på en regelbunden basis, är företrädaren kan serva alla garanti och problemen produkt inom området. Om en Matco Tools kunden inte har regelbunden kontakt med en lokal representant, kan han skicka den defekta produkten till en Matco regional reparatör.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133898.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.