Automotive Elektriska Verktyg

Automotive elektriska verktyg spara tid och effektivisera ditt arbete. Oavsett om du är en professionell eller om du bara vill spara pengar på reparationer, kommer elektriska verktyg hjälper dig att nå ditt mål lättare. De flesta bilar elverktyg delas in i två grupper --- sladd och sladdlösa. Sladdverktyg tenderar att vara mer kraftfull än sladdlösa verktyg, men kan sladdlösa verktyg kan användas nästan var som helst tills deras batteriet tar slut. Även olika typer av batterier används på olika sladdlösa verktyg, de flesta av batterier baserade på nickel-metallhydrid (NiMH) och nickel kadmium (NiCd). Bänkslipar

Bänkslipar används för slipning skärverktyg och grovslipning. De är en typ av bänk slipmaskin och deras varumärke är mångsidighet. Beroende på graden av slipskivan, är dessa typer av slipmaskiner används även för slipning av olika andra verktyg samt för grov formning av metall. Alla bänkslipmaskiner kan användas för polering, eftersom de lätt kan monteras med en stålborste hjulet (lumpskiva).
Elektriska borrmaskiner

Elektriska borrar är förmodligen den vanligaste verktyget som används i dag, och de kan hittas i de flesta garage. Liksom de flesta bil-elektriska verktyg, kommer de också i de två huvudsakliga versioner. Kabelanslutna borrmaskiner har en plugg och de måste vara anslutna till ett elnät. Det är därför de är begränsade i användning. Oavsett om du har en lång förlängningssladd eller inte, är chansen att du kommer en dag att vara i behov av en sladdlös borrmaskin. Speciellt eftersom de senaste åren sladdlösa elektriska borrmaskiner har gjort framsteg och nu har prestanda som liknar Borrmaskiner med sladd. Även om batteriet tar slut, är de flesta modeller säljs med medföljande utbytbara batterier, och de varierar från 9 till 16 volt för nybörjare och 32 volt för proffs.
Varmluftspistoler

Varmluftspistol är mycket lik hårtork. De ser likadana ut, och de har också avger en ström av varm luft. Däremot kör de vid mycket högre temperaturer, och används för alla typer av arbetsuppgifter: måla striping, värmekrympning, torkning av trä, bockning och svetsning av plast, mjukgörande lim och upptining frusna rör. Den utgående temperatur av varmluftspistoler från 100 till 550 ° C (200 till 1000 ° F). Det finns två typer av varmluftspistoler, baserat på värmeelementet. Det finns de som producerar värme genom elektriskt motstånd, och andra som värme genom gaslåga, som sedan drivs av en fläkt. När man arbetar med varmluftspistoler, måste man undvika att bli bränd.
Andra Automotive Elektriska verktyg och säkerhetsutrustning

Bilar elektriska verktyg, inklusive sågar, mutterdragare, slipmaskiner och polermaskiner, kan multi-meter, testa ljus, skannrar och andra, orsaka allvarlig fara såsom brännskador och stötar. Det är viktigt att inte underskatta el. Även en liten mängd kan leda till hjärtsvikt och svåra brännskador. För att undvika skador och eventuellt dödsfall, måste elverktyg jordas eller drivs av en låg spänning isolering transformator. Använd alltid skyddshandskar och skyddsskor och aldrig utsätta dessa verktyg för att vatten eller fukt inte om de är godkända för sådan användning av tillverkaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133880.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.