Vad är Mustang Dyno Filter Mode ?

Mustang bilar var uppkallad efter de kraftfulla hästar med samma namn . Om du vill se din Mustang bil körs precis som det ska , en dynamometer , eller Dyno test , kommer att optimera sin snabbhet . Process

En dynamometer test görs genom att köra bilen över dynamometern , en enhet som lägger på marken och åtgärder hästkrafter och vridmoment . Bilen är snabbt drivs till på förhand tilldelade platsen och dess hastighet och acceleration bedöms . Filter läget avser att sätta i ett nytt luftfilter för att se om det kommer att förbättra prestandan .
Syfte

få ett exakt mått på hästkrafter och vridmoment kommer att berätta hur snabbt bilen kan accelerera och om detta är normalt för en bil av dess kaliber och ålder . Ta reda på din bil accelererar långsamt för dess status gör att du kan åtgärda problemet och komma tillbaka på vägen med snabbare acceleration och en jämnare gång .
Resultat

En av de saker Mustang är känd för , är dess förmåga att accelerera snabbt . En Dyno test utförs i filtret läge som visar din luftfilter saktar ner din acceleration kan du få en snabbare , mjukare körning , vilket kan vara en av anledningarna till att du köpte en Mustang . Dessutom kan långsam acceleration vara farligt i tung trafik eller vid rödljus .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133855.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.