Hur man identifierar Wayne Kompressorer

Luftkompressorer gjorts av Wayne Bolaget har funnits i flera år , och de är fortfarande en favorit i de olika branscher , såsom underhåll av fordon , som gör omfattande användning av kompressorer . Enligt Air Compressor Analysis hemsida , är Wayne kompressorer anses vara några av de bästa i branschen . Det är självklart att du skulle vilja veta om den kompressor du har använt har tillverkats av ett företag som väl betraktas som Wayne . Instruktioner
1

titta på den typen av kompressor du har . Wayne har tillverkat tre typer av kompressorer : Dresser , industriellt , och tanken är monterad . Den byrå modellen är orienterad horisontellt . Den har en 5 hk elmotor och en kapacitet mellan 51 och 100 liter. Den industriella modellen är en två - stegs kompressor och har en kapacitet på 120 liter . Tanken monteras Kompressorn har en 10 hk motor och en inbyggd tryckmätare . Om kompressorn kan beskrivas som en av dessa , det bara kan vara en Wayne .
2

Titta på sidan av tanken på kompressorn . Detta kommer vanligtvis att hålla Wayne logotypen . Det kan vara ren text , eller ordet " Wayne" insidan av en oval . Om ordet " Wayne " visas på din tank , då din kompressor är en Wayne Co -enhet .
3

Ta en titt på lädret remdrift , om kompressorn har en. Om det är en Wayne , kommer det att säga något i stil med " Wayne " eller " Mfg av Wayne Co " på det .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133850.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.