Vad är en kollision Solutions Network ?

Kollisioner Solutions Network är ett kanadensiskt företag som grundades 2002 . Det fungerar med fristående anläggningar reparation av krockskador i hela landet för att se till att de erbjuder den bästa möjliga service för bil ägare söker reparationer efter en olycka . Funktion

Oberoende kollision verkstäder kan gå till Collision Solutions Nätverk och ansöka om medlemskap . Som medlem , ger Kollision Solution Network prestanda bedömningar , fortbildning och inom marknadsföring för att hjälpa butiker att förbättra sin verksamhet .
Begränsad livstidsgaranti

Varje Kollision Solutions Network anläggning erbjuder en begränsad livstidsgaranti för reparationer utförda tjänsten . Om samma service behövs och skadan inte orsakats av rost miljöfaktorer , kommer den ursprungliga anläggningen reparera den kostnadsfritt .
Geografi

är självständigt ägda och drivs Collision lösningar Nätverk anläggningar över hela Kanada . Det finns 84 platser som ligger i Alberta , New Brunswick , Newfoundland , Labrador , Nova Scotia , Ontario och Prince Edward Island .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133805.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.