Motor Fleet Maintenance Säkerhet

Användningen av fordon som en del av en fungerande flotta är en grundläggande aspekt av många verksamheter. Fleet underhåll är viktigt att hålla fordonen på vägen och företagen kommer att behöva överväga många konsekvenser som en del av en säker arbetsprogram. Fördelar

Fleet underhåll ger ett antal säkerhets fördelar. Samt hålla fordonen på vägen, hjälper regelbundet underhåll för att hålla förarna trygg och chanserna olyckor minskas betydligt. Dock måste företagen också uppmärksamma de säkra arbetsförhållanden för mekaniker och tekniker samt de metoder som de använder.
Överväganden för Vehicle Användare

säker flotta underhåll ingår regelbundna broms kontroller, service scheman, flytande kontroller nivå och däck inspektioner slitage. För att säkerställa att varje fordon är i ett säkert skick, bör underhållsplaner skapas för att inkludera dagligen, veckovis och månadsvis kontroller. En fungerande fordon i säker arbetsmiljö ordning är mindre benägna att vara inblandade i en olycka än ett fordon som har stora brister eller fel.
Överväganden för underhållspersonal

mekaniker och tekniker måste kunna utföra underhållsarbete under trygga förhållanden och ha rätt verktyg till sitt förfogande. En två-eller fyra-post ramp bör tillhandahållas för att erbjuda tillgång underhållspersonal till alla delar av en flotta fordon. Rekord av utfört arbete bör arkiveras och schemalagda aktiviteter bör tydligt visas så att varje fordon regelbundet bedöms.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133792.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.