Hur man byter drivremmen på en Roketa Scooter

Tid och drastiska förändringar i temperatur kan skada din Roketa scooter drivrem. Detta påverkar resultatet för din skoter. Du kan motverka denna skada genom att byta drivremmen, som kan hittas i din scooter s variator systemet. Byte av drivrem på din Roketa scooter kräver att du öppnar upp variatorn systemet och ta bort systemets två remskivor. Saker du behöver
Mutterdragare
Hylsnyckel
bandnyckel
Visa fler instruktioner
1

Unpin din Roketa s kickstart. Den kickstart sitter på sidan av din scooter med en tapp som måste lossas genom att skruva loss bulten med en hylsnyckel. Dra ut sprinten och ta bort kickstart från sidan av skotern.
2

Ta intaget fallet uppifrån variatorn fallet på vänster sida av din scooter. Den svarta, plast intag fallet är fäst på toppen av din Roketa s variator fallet med två skruvar.
3

Lossa skruvarna på frontpanelen på din Roketa s variator case. Fronten är fäst med sex skruvar, tre på ovansidan av fronten och tre på botten.
4

loss båda brythjul från variatorn systemet med en mutterdragare. Varje remskiva är ansluten till variatorn systemet med en enda bult genom centrum av varje hjul. Om du inte har tillgång till en mutterdragare, säkra varje hjul med en rem skiftnyckel och skruva åt centrumskruven med en hylsnyckel.
5

Haka drivremmen från varje trissa stavarna avslöjades av avlägsna varje remskiva.
6

Hook din ersättare bälte över varje trissa stav i variatorn systemet.
7

ihop din Roketa skoter i omvänd ordning du tog isär . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133740.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.