Hur förklara Garanti på en 2006 Cadillac CTS

Förklara en 2006 Cadillac garanti med lätthet genom att beväpna dig med utförligare information: Cadillac annonserar sin garanti för CTS och andra fordon som kompletterar sitt sortiment som "den bästa täckningen i Amerika. " Med en fyraårig, 50.000 mil, stötfångare till stötfångare garanti, är det 2006 Cadillac CTS omfattas av General Motors skydd, med service tillgänglig på Mr Goodwrench nätverk av GM återförsäljare. Saker du behöver
Cadillac 2006 CTS
dokumentation av köpet
Working vägmätare
Visa fler instruktioner
bara fakta på 2006 Cadillac CTS Garantier
1 < p> Betona grunderna när förklara garantin på en 2006 Cadillac CTS. Det är viktigt att veta att Cadillac omfattar 2006 CTS med sin vanliga fyraåriga, 50.000 mil garanti, vilket inkluderar "bumper-to-bumper" täckning, men inte normalt underhåll, såsom oljebyten eller ersättningar ljuskällan. För att avgöra om dina CTS är berättigad till täckning, bestämma dess årsmodell och antalet miles registrerade på sin vägmätare. En certifierad General Motors återförsäljare kommer att kunna komma åt en GM databas baserad på bilens bil-identifieringsnummer (känd som en VIN), om du inte kan bestämma detta själv. En GM garanti kan överlåtas till en ny ägare, de enda begränsningarna är bilens ålder och körsträcka
2

Bestäm om viss del av underhåll som krävs täcks av Cadillac garantin.. General Motors stötfångare till stötfångare täcker nästan allt som kan gå fel med din 2006 CTS, med undantag för normalt underhåll och problem orsakade av vårdslöshet. Även om du kan förklara varje detalj i en garanti, är det naturligtvis viktigt att se till att underhåll du behöver faktiskt täcks.
3

Call Cadillac om du har en fråga, eller behöver omedelbar service , utöver att bara förklara garantin. Eftersom du kör ett fordon från General Motors mest prestigefyllda varumärket, du omfattas av Cadillacs Roadside asistance program, som erbjuder gratis bogsering medan din bil är under garanti till närmaste certifierade GM-återförsäljare. Du kommer också att njuta av antingen artighet transport eller en lånad bil när bilen är i drift.
4

Slå upp General Motors återförsäljare att avgöra var att få tjänsten på Cadillac. Eftersom din 2006 Cadillac CTS garanti täcks av General Motors, GM kommer att omfatta tjänsten endast certifierade GM återförsäljare, som kan hittas på nätet, eller via din lokala gula sidorna. Återförsäljare som säljer andra GM märken som Chevrolet och Buick, också kan serva din Cadillac i GM garanti.
5

Observera när förklara garantin att när Cadillac fästingar över 50.000 miles eller ålder mer än fyra år - vilket som kommer först - det är inte längre omfattas av GM: s stötfångare till stötfångare garanti. Det är dock täckt mot rost och korrosion i sex år eller obegränsat miles, vilket som kommer först. Din GM-återförsäljare kan också erbjuda eftermarknaden garantier som sträcker sig utöver den ursprungliga perioden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133646.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.