Professional Metal Polering Tips

Regelbundet polera din metall gör det inte bara ser bra ut, det bidrar också till att bevara dess struktur genom att förhindra oxidation. Var dock medveten om att olika metaller kräver olika typer av polish och tekniker polering, eftersom varje metall typ består av en annorlunda molekylstruktur påverkar dess hållfasthet, styvhet och densitet. Om du använder fel polish du kan skada din metall, lämnar fula repor längs dess yta. Polering Guld
Försök att inte hantera guld när polering.

Rent guld är en av de mest känsliga metaller i tillvaron, vilket är varför det är oftast blandas med andra metaller (vanligen nickel eller zink) för att göra det svårare. När det gäller att putsa guld, kom ihåg att inte hantera metallen mer än du behöver (det är bättre att bära tyg handskar), kan som syran i din svett bort skyddande vax i polska du just gnuggade på och orsakar oxidering. För den polska, professionella polermaskiner använder en guld-polermedel gjorda av järnoxid och syntetiskt vax. Om du vill polera ditt guld hemma, erhålla denna förening från en professionell guldsmed som vissa varianter är alltför slitande för guld och kan skada pjäsen. Att polera, ta en mjuk trasa, badda den med lite av föreningen och polera. När du har fört tillbaka lyster, med ett skikt av polering vax finish. Addera Electric Weld Cleaners

För rengöring av industrimetaller, såsom brunt oxidation märken på nyligen svetsat stål, är en elektrisk svets rengöringsmedel används ofta. Med hjälp av en blandning av el och fosforsyra, återställer anordningen lyster utan att störa korn av metallen. Om du vill använda, linda en liten glasfiberväv runt staven att förhindra dropp. Sedan doppa staven av renare i fosforsyra, starta maskinen och dra elektrifierade trollspö över pjäsen och svetsen märket försvinner.
Stål och Chrome

stål och krom kräver oftast polering eftersom de har använts för motorcykel eller bil delar och som sådan har förvärvat rostskador. Chrome är en hård metall, och om rosten inte har korroderat metallen till en betydande grad, kan en professionell ta bort det med böter eller super-fin stålull, sedan polera med god kvalitet polish. Om du försöker det här hemma, skrubba metallen med stålull med rikligt med vatten som smörjmedel. Efter rost, bli av med de små repor orsakade av stålull med krompolish och en mjuk ylletyg.

För ståldetaljer (t.ex. din avgasröret) använda en god kvalitet stål polish. För att få tillbaka lyster, rekommenderar motorcykel reparation webbplats Hawg Wash badda polish på en trasa och linda den runt ditt avgassystem, sedan snabbt rycka tyget fram och tillbaka tills den skiner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133605.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.