Billack Job Idéer

En bils lack säger mycket om föraren utan att egentligen säga någonting. En investering i en bra färg jobb kan lägga år till sitt liv. Om färgen bleknar, flisning eller den glänsande päls har avtrubbade, är det dags att tänka om dina alternativ. Tänk på orsaken innan faktiskt utför uppgiften. Kommer en ny lack hjälpa till att sälja bilen snabbare? Letar du efter en ny look? Vill du bara att uppdatera samma färg? Innan något lack, bör kunden spendera lite tid att prata med konstnären.

Här samtalet kommer att ge målaren en bättre uppfattning om vilken typ av lack som fungerar bäst och vad som kommer att göra kunden lycklig. En bils färg bör spegla användarens personlighet. "Jag tänker inte sätta retuscherade grafik eller limegröna lågor på en bil om den killen annan bil är en Mercedes 500SL," säger Pete Santini, målare.
Tänk vad bilen faktiskt används för när man beslutar om färgen.
p Om bilens huvudsakliga användning är att köra fram och tillbaka till jobbet, hoppa över den dyra färgen. Välj något billigare och enklare att reparera vid stötar, chips och bucklor. Fundera också på vad är tilltalande att titta på dag ut och dag in. Välj en neutral eller classier färg för att försäkra att det inte kommer att gå ur modet.
Studie tidningar, mode och natur att observera färgscheman och stilar.

Oavsett om det är en vacker solnedgång som skapats av naturen eller en skylt posted på det lokala köpcentret, meddelande kombinationer som skapar ett särskilt uttalande. En bra färg jobb bör komplettera bilen. Enligt rodandcustommagazine.com, "Bilens lack är som en kvinnas smink eller en mans kostym. Den bör komplettera de ser utan att dra uppmärksamhet till det faktum att det finns där." Addera Begränsa dina val genom att välja en färg ". familj"
p Det finns färger som går bättre med andra färger och fungerar bra tillsammans, de är färgfamiljer. Om du funderar på en tvåtons-lack, ta en lämplig familj att besluta om en beprövad kombination. Till exempel, om du tittar på Reds kommer apelsiner arbeta, för blues titta på kombinera greener. Spela med det. Den viktigaste delen av att få en bra färg jobb är föraren och arbeta med det som gör honom bekväm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133602.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.