Hur man tar bort en Stuck trummar på en Corolla

Bromstrummorna på en Toyota Corolla är installerade på bakhjulen, och de innehåller de församlingar broms sko som arbetar med parkeringsbromsen. Du måste ta bort bromstrumman att arbeta på eller ändra bromsbackarna. Bromstrumman glider oftast utanför, ibland, men blir bromstrumman fastnat och kommer inte att lossna. Det kan finnas ett antal skäl till detta med en specifik lösning för varje. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Däck järn
Paint eller krita
Avbitare Sida 2 små, platta skruvmejslar
Visa fler instruktioner

1

Höj Corolla bakre änden, stödja den på pallbockar och ta bort de bakre hjulen med däck järn för att komma åt de bakre broms trummor.
2

Inspektera den främre änden av bromstrumman och leta efter pressade brickor på hjulen dubbar som håller trumman på plats. Klipp av dessa brickor med ett par avbitartång, du kommer inte att behöva ersätta dessa brickor efter ominstallation trumman
3

Kontrollera spaken inne i bilen.. Parkeringsbromsen måste vara helt frigöras för att trumman att lossna.
4

Avlägsna gummiproppen på den bakre änden av bromsen församlingens stödplatta. Detta beviljar åtkomst till skaderegleraren stjärnan hjulet på bromsen.
5

Stick in en tunn mejsel i hålet i fästplattan för att nå inställningsratten och skjut bort spaken på hjulet. Håll ned spaken, använda en annan skruvmejsel för att vrida stjärnan hjulet och dra bromsbackarna.
6

tag i bromstrumman med båda händerna och dra bort hjulet dubbar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133598.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.