Hur Glasfiber Over Metal

Glasfiber består av glasfiber matta som är mättad med en glasfiber harts. Den glasfiberharts är en tjock ämne som behöver en katalysator för att härda. Glasfiber är ett mycket slitstarkt material som kommer att binda till nästan alla ytor, inklusive plast, metall, trä och frigolit. För att lägga upp glasfiber på hårda material såsom metall är det viktigt att noggrant putsa för att få ett starkt band. Alla glasfiber material kan hittas på din lokala bildelar leverans butik eller vid en marina leverans butik. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Air kvarnen
Grinding Rags skiva
Aceton
fiberglasmatta
Razor kniv
glasfiberharts
Catalyst
Liten hink
omrörningsstaven
filtrulle
Air roller
andningsskydd
elektrisk slipmaskin
200-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1 < p> Grind området för den metall som kommer att få glasfiber appliceras på den med hjälp av en luft kvarnen. Instegsskydd hela området, ta bort all lös eller skadad metall ner till fast metall.
2

Torka markyta av metallen ren med en trasa och aceton. Rengör området tills trasan inte längre drar upp all smuts. Låt aceton torka.
3

Placera glasfibermatta på en hård yta och skär den i storlek med hjälp av en rakkniv kniv. Storleken och antalet lager kommer att bestämmas av det specifika jobb du gör.
4

Häll glasfiberharts i en liten hink och tillsätt den rekommenderade mängden katalysator, enligt behållarens instruktioner. Rör om harts och katalysator tillsammans med en uppståndelse pinne tills glasfiber är en jämn färg. Efter glasfiber blandas du har ungefär 20 till 30 minuter tills det fullständigt härdar.
5

Blöt markytan metall med hartsblandningen med användning av en 4-tums filtrulle. Applicera det första lagret av mattan till ytan och mätta den med harts med användning filten valsen. Ta bort eventuella luftbubblor och platta mattan med en air rulle. Tillsätt resten av lager av mattan efter samma process för varje skikt. Låt glasfiber hårdnar.
6

Sätt på en respirator och sand glasfiber smidig att använda en elektrisk slipmaskin med 200-slippapper.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133525.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.