Hur man byter förarsidan spegel på en 2001 Toyota Sienna

förarsidan spegel på 2001 Toyota Sienna är i en stor plast monterad på dörren med tre gängade inlägg. Inuti anordningen är en liten elektrisk motor till vilken spegelglaset fäster. Ersättning av förarsidan spegel kräver avlägsnande av linsen från höljet. Lyckligtvis har spegeln fyra metall klämmorna som håller fast den motorn. Byte av spegelglaset kräver inga verktyg för borttagning och bör ta några minuter av din tid. Instruktioner
1

Skjut den högra sidan av spegelglaset i huset med din hand så långt det går. Om du hör något klickande, oroa dig inte, eftersom du inte kommer att skada den elektriska motorn. När man trycker på den högra sidan av spegeln lins in i höljet, det skjuter den vänstra sidan av spegeln ut ur höljet. Detta exponerar baksidan av spegeln.
2

tag den exponerade änden av spegeln med handen. Skjut fingrarna bakom spegeln och applicera tryck på framsidan av linsen med tummen.
3

Dra ut på Siennas spegeln för att frigöra metallflikarna från spegelns motor. När du drar, spred flikarna isär, vilket gör att spegeln ska befrias från motorn.
4

Placera den nya spegel lins i aggregatet i samma vinkel som den gamla linsen. Den högra sidan av spegeln är i aggregatet med den vänstra sidan vilar något utanför församlingen.
5

Skjut spegeln på motorn med händerna. När du trycker, metallhakarna flex och driva runt motorn. Du kommer att känna spegeln stolen på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133506.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.