Min 1971 Chevy Truck startar inte

Den första Chevy pickup gjordes 1924. 1971 års modell Chevy truck gjordes med en bakre arm fjädring bak, vilket gjorde att rida över gropiga områden mycket mer bekväm. Den 1971 Chevy pickup gjordes som en tre-växlad manuell växellåda och kom med valet av en V6 eller V8-motor. Om din 1971 Chevy har problem att starta, finns det flera saker som du kan testa att sätta fingret på vad problemet kan vara. Instruktioner
1

Öppna huven och kontrollera batteriet. Noderna på batteriet ska vara ren och fri från smuts, rost eller korrosion. Torka försiktigt bort eventuellt skräp på batteriets noder som kan orsaka en dålig anslutning. Om korrosion är tjock, chip del bort innan rengöring. Dra åt alla anslutningar till batteriet.
2

Vrid nyckeln till "On" läge men starta inte bilen. Slå på invändiga belysningen eller strålkastare. Om de inte fungerar, har batteriet tömts eller har dött. Ladda eller byt ut batteriet om det behövs.
3 nyckel

Slå på tändningen. Om du hör ett klickande ljud, är chansen att det finns ett problem med din förrätt.
4

Lyssna efter ljud och känsla för vibrationer. Om din bil startar momentant innan de dör, lyssna efter ovanliga ljud eller rörelser. Om bilen ryck, kan det vara ont om bränsle eller olja. Den 1971 Chevy har inget bränsle ljus för att indikera att bränslet är låg, och den gas mätare kanske inte är pålitliga. En knackar buller kan också indikera låg bränsle eller olja. Om påfyllning av olja eller gas inte lindra problemet, kan det vara ett problem djupt inom din motor som kommer att behöva ytterligare diagnos.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133496.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.