Hur man tar bort en 1985 Monte Carlo chaufför-Side Mirror

Den 1985 Chevy Monte Carlo använt speglar som är monterade på plåten för chaufför-sidodörr. Detta är till skillnad från de flesta sena modell fordon som montera speglar på framsidan av sidorutan. För att ta bort den chaufför-sidan spegeln, måste du först ta bort den inre dörrpanelen för att få tillträde. Slutföra uppgiften är något tidskrävande eftersom du måste ta dörren isär. Saker du behöver
Skruvmejsel
9/16-inch socket
Visa fler instruktioner
1

Rulla fönstret helt upp. Med glaset rullas upp, har du tillgång till utsidan plåt av förardörren när panelerna tas bort.
2

Ta bort handtaget fönstret rullen genom att ta bort skruven på sidan av handtaget. Med skruven bort, dra i handtaget från den räfflade axeln.
3

bort armstödet. Botten av armstödet har två 9/16-inch bultar som håller fast den vid dörren. Avlägsna bultarna med en 9/16-inch uttag.
4

Dra dörrpanelen från insidan plåt av dörren. Den plast panelen har små flikar på baksidan som trycker in i dörren. För att ta bort dörrpanelen, startar i det nedre hörnet och dra bort luckan från plåten.
5

Lokalisera de två 9/16 bultar som håller fast spegeln på utsidan plåt av dörren . De ligger i det övre vänstra hörnet av dörren. Ta bort de två 9/16 bultar med en 9/16 uttag. Om du tar bort bultarna utan att hålla spegeln, kommer det att falla till marken. Det hjälper att ha en andra person för att hålla spegeln när du tar bort bultarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133478.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.