Hur länge Stötdämpare Senaste?

Stötdämpare förhindra alltför förflyttning av ett fordon kropp och fjädringssystem. De eliminerar studsande och ger stabilitet i fordonet för säker manövrering. Hur långa stötdämpare kommer att pågå beror på ett antal faktorer. Villkor

Enligt Tenneco, kan de villkor som du kör har en effekt på livet på dina stötdämpare. Faktorer är väder, där du kör och vilken typ av last du bär i fordonet.
Miltal

Shock slitage inte enbart styrs av körsträcka, enligt Toysport . Vissa störningar kan behöva bytas ut efter bara 4.000 miles, men andra kan fungera bra efter att de har använts för 30.000 till 40.000 miles. Tenneco rekommenderar att ha dem inspekteras var 20.000 miles. Många tillverkare erbjuder garantier på chocker för 60.000 miles.
Fluid

Popular Mechanics visar att slitna chocker ibland kommer läcka vätska men konstaterar att en liten mängd vätska är normalt. Dessutom har många chocker som är mycket slitna visar ingen vätska alls.
Inspektion
p Om ditt fordon studsar och du hör dunkande eller skrammel på järnvägsspåren eller andra gupp, bör du ha dina chocker inspekteras, enligt Austin Davis, The Honest Mechanic. Han rekommenderar att jämföra åsikter och priser med två eller tre olika mekanik, företrädesvis efter att de har tagit en provtur med dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133428.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.