Skillnader mellan Purolator Classics & PureOne Filter

Purolator började tillverka bilar filter 1923 och fortsätter att sälja sina produkter via fordonsindustrin butiker rikstäckande. Två av dess filter stilar inkluderar Purolator Classic och PureOne. Purolator olja och luftfilter kommer i båda stilar, alla med olika egenskaper och rekommendationer ansökan. Oljefilter Components

Purolator Classic oljefilter fångar föroreningar i dess höga densitet, fiber fyllda enhet. Den smorda nitrilpackning möjliggör enkel borttagning av oljefilter. Den anti-drainback ventil hindrar oljan från att strömma när motorn är avstängd. PureOne oljefilter har även en anti-drainback ventil tillverkad av silikon. Dessutom har PureOne filter grepp kontroll funktionen inte finns på den klassiska modellen. Skillnaden mellan oljefiltret packningar innefattar användning av Polytetrafluoreten, eller PTFE, på PureOne stil. PTFE är en typ av harts som tål hög värme och friktion.
Körförhållanden

typ av Purolator oljefilter som erbjuder det bästa skyddet för ett fordon baserad på körsträcka och körförhållanden. Purolator rekommenderar användning av Purolator Classic oljefilter på fordon som främst används för landsvägskörning och fordon med låg körsträcka. PureOne oljefilter prestera bättre i hög körsträcka fordon och hantera stop-and-go körning i staden bättre än den klassiska stilen.
Luftfilter Components
< p> De grundläggande komponenterna i Purolator Classic luftfilter omfattar de fibrer som fångar föroreningarna och packningen som driver luften genom filtret. Den PureOne luftfiltret har samma komponenter men erbjuder olja-våt fiber fällor och en packning gjord av polyuretan bindning för att skydda motorn.
Effektivitet

PureOne produkter erbjuder en något högre verkningsgrad över Purolator klassiska stilar. De PureOne oljefilter erbjuder en 99,9 procent verkningsgrad medan klassisk stil har en 97,5 procent rating. De PureOne luftfilter fällor 99,5 procent av föroreningarna, medan den klassiska stilen innehar 96,5 procent av föroreningarna.
Underhållsplaner

Purolator rekommenderar byte av oljefilter var tredje månader eller 3000 miles. Luftfiltren behöver förändras varje 12 månader eller 12.000 miles för att ge optimal prestanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133337.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.