Vad är MT-1 Gear Oil?

Gear oljor är utformade för att skydda motordelar och tätningar från att bryta ner från höga tryck och temperaturer. Du kan hitta många olika typer av oljor som innehåller tillsatser för att bättre skydda de inre delarna. Det är viktigt att se till att du använder rätt olja och additiv för just ditt fordon. MT-1 är en tillsats som är särskilt utformat för att skydda vissa typer av tyngre fordon. Vad är MT-1

MT-1 är smörjande additiv som tillsätts växellådsolja. Den MT står för "manuell växellåda." Om en olje tillsats har MT-1 rating, betyder det att oljan har en termisk stabilitet och högtryckstillsatsmedel i det. Addera Vilka fordon använder MT-1

MT-1 smörjmedel används på större fordon som bussar och tunga lastbilar. Den typ av transmission som MT-1 är konstruerad för att arbeta med är en icke-synkroniserad manuell växellåda.
Vad är de utformade för att göra

MT- 1 smörjmedel skyddar motorerna i dessa bilar från slitage av de inre komponenterna, minska mängden avlagringar i motorn, sänker sannolikheten för olja sigill erosion och nedbrytning av delar från höga temperaturer. MT-1 är också kompatibel med gula metaller, så det inte kommer att ha en negativ eller negativ inverkan på metaller såsom koppar.
Vem kategoriserar MT-1?

American Petroleum Institute (API) och Society of Automotive Engineers (SAE) är ansvarig för att ge olja och tillsatser sina betyg.
Var hittar MT-1
< p> Du kan hitta olja med MT-1 tillsatsmedel på de flesta bildelar butiker och många online distributörer. Det finns flera tillverkare som producerar olja med denna tillsats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133236.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.