Typer av olja för Mini Cooper S

Oavsett om du bara behöver fylla på din olja mellan resor eller är intresserad av att byta olja i din Mini Cooper S själv, med rätt olja är oerhört viktigt. Olja är det som håller ett fordons motor delar smorda och i trim. Det finns en mängd olika oljor på marknaden, är det viktigt att välja den typ som passar ditt fordon. Återförsäljare Underhåll

Enligt Mini Cooper S bruksanvisning, allt underhållsarbete för en Mini Cooper, inklusive oljebyte, bör utföras med en Mini Cooper återförsäljaravtal. Handlaren vet exakt vad olja är rätt för din bil. Om en återförsäljare är inte tillgänglig i ditt specifika område, hitta en Mini-Cooper certifierad fordonsindustrin verkstad för att slutföra dina oljebyten. Addera Mini Cooper S oljetyper

Mini High Performance Synthetic 5W-30 olja är oljan Mini Cooper återförsäljare använder när den gör oljebyten på Mini Coopers. Använd denna olja för att fylla på motorolja om nivån är nere. Det är viktigt att komma ihåg att kontrollera din oljenivån regelbundet. Tillverkaren rekommenderar att kontrollera oljenivån varje gång du tanka din bil.
Övriga oljor du kan använda
p Om Mini High Performance Synthetic 5W-30 olja är inte tillgänglig, rekommenderar tillverkaren att använda någon av följande oljor: Castrol Syntec europeisk Formula Ultra SAE 5W-30, Mobil 1 SAE OW-40, Pennzoil Platinum europeisk Formula Ultra SAE 5W-30, eller Valvoline SynPower SAE 5W-30. Alla dessa oljor uppfyller Minis lång livslängd betyg och är säkra att använda i Mini Coopers i USA med bensinmotorer.
Minimikrav

Använd endast oljor som är syntetiska oljor med en American Petroleum Institute rating SM eller högre. API betyg visar att oljan uppfyller originalet prestanda och kvalitet rekommenderas för dess användning. Leta efter tjänsten rating i API "Tjänsten Symbol Donut" på produktens etikett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133298.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.