Hur man använder Marvel Mystery Oil Som Motor Flush

Marvel Mystery Oil grundades 1923 av Burt Pierce i Chicago Illinois. Många fordon på den tiden hade pågående problem med igensatta förgasarmunstycken grund av dåliga raffineringsprocesser. Marvel Mystery olja blev känd för rengöring dessa strålar och ökar motorns prestanda. Marvel Mystery olja kan användas i bränsletanken och blandas med motorolja, men rekommenderas inte som en en gång motor flush. Inte mer än 25 procent av din olja bör ersättas med Mystery Oil. Du kan spola slam ur din motor genom regelbunden användning av produkten med varje oljebyte. Saker du behöver
Oljefilternyckel
Oljefilter
Hylsnyckel
dräneringskärlet
Funnel
4 liter motorolja
1 liter Marvel Mystery olja

Visa fler instruktioner
1

köra bilen runt kvarteret för att värma upp oljan. Parkera bilen på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Krypa under bilen och leta reda på avtappningspluggen på oljetråget. Placera ett uppsamlingskärl under pannan och ta bort avloppet bulten med en hylsnyckel. Låt all vätska rinna och tillbaka pluggen. Avlägsna behållare och kassera den gamla oljan ordentligt.
2

Leta oljefiltret. Placera filtret skiftnyckel runt oljefiltret och lossa den genom att vrida den moturs. Snurra filtret av med händerna var noga med att inte spilla något av oljan i den. Kassera det gamla filtret.
3

Open en av behållarna med olja och placera en liten mängd olja på fingret. Gnid in oljan över gummipackningen på det nya filtret. Snurra filtret medurs på med händerna tills du känner att packningen kommer i kontakt med basen. Dra det ytterligare tre fjärdedelar av en sväng.
4

Öppna huven och ta bort oljan locket. Placera en tratt i öppningen och häll 1 liter Marvel Mystery olja i motorn. Lägg vanlig motorolja tills oljestickan är på "hela" märket. Sätt tillbaka locket.
5

köra bilen till 3000 miles och byta olja igen för att spola ut motorn slam rubbas av Mystery Oil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133229.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.