Vilken typ av trumma kan lagra olja ?

Olja kan lagras i fat tillverkade av en mängd olika material , inklusive polyeten och metaller såsom stål . För att garantera säkerheten för användarna och miljön , bör oljan förvaras endast i fat avsedda speciellt för oljelagring . Trumma

För industriella ändamål det vanligaste sättet att transportera och lagra olja i en 55 - liters fat . När fyllda , kan en 55 - liters oljefat väger cirka 450 pounds och kan orsaka allvarliga skador om de flyttas eller hanteras felaktigt .
Förvaring

Oljor och smörjmedel ofta lagras i 5 - liters hinkar och 35 - kilos tunnor med olja tillverkare , som markerar varje behållare med ett varumärke . När de är transporteras från en tillverkare , är olja hinkar och fat vanligen levereras på pallar och bör hanteras försiktigt för att undvika skador på lagring behållaren .
Waste

När olja och andra smörjmedel inte förvarats på rätt sätt eller hanteras felaktigt , kan de skadas i behållaren . När oljan är skadad , utför den inte till den standard som den är tillverkad för , orsakar skador på maskiner , eller det kan bli nedsmutsat med t.ex. utsträckning den blir avfall och måste kasseras .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133187.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.