Hur man sållar oljeavfall Auto

American Petroleum Institute hemsida säger, "Om du återvinna bara två liter spillolja det kan generera tillräckligt med el för att driva det genomsnittliga hushållet i nästan 24 timmar." Detta är en imponerande siffra. Genom rådgivning Earth911.com, eller liknande webbplatser, bör du kunna hitta ett lokalt centrum som tar används auto olja för återvinning. Det säkraste sättet att återvinna din olja är att ta den till en av dessa centra. Men om du vill återvinna en del av din egen olja för personligt bruk, kan du rengöra och filtrera det till en standard lämplig för användning som smörjning. Instruktioner
1

Fånga spillolja i två eller tre rena plast gallon, eller hur många är nödvändigt att hålla allt avfall auto olja från bilen.
2

Låt behållarna stå på en sval, torr, miljö för omkring en månad. En verkstad eller garage område skulle vara perfekt, men oavsett var du lämnar dem, se till att de är tydligt märkta och oåtkomligt för barn.
3

Häll av ren, klar, olja från toppen av varje behållare till en annan ren och torr behållare. Häll smutsigare olja i en av de använda behållarna. Som nu kan ges till en olja återvinningscentral. Tvätta smutsiga plastbehållare ut ordentligt, med så många tillämpningar av diskmedel och varmt vatten som behövs för att rensa bort oljan. Skölj och torka behållarna innan du förvarar dem att använda med din nästa massa spillolja.
4

Filtrera renare olja som du är kvar med genom ett tunt tyg. Sträck en bit av muslin över toppen av en ren hink och fäst runt kanterna med pinnar så att tyget är någorlunda spända över skopan. Häll oljan långsamt genom muslin. Tvinga den sista biten av olja genom muslin genom att ta bort det försiktigt, hålla sidorna dök upp så inga smutsiga rester faller i ren olja. Krama muslin försiktigt tills all olja har gått igenom, men inte så hårt att det orsakar några revor eller tårar. Använd den filtrerade oljan för smörjning såsom oljning kedjor eller gångjärn. Bränn inte oljan eftersom det kan finnas kemikalier, som inte har avlägsnats genom filtrering, som kommer att skapa giftig rök.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133043.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.