Var Är luftfilter på en 2004 Honda Civic ?

Var 10.000 miles , bör du kontrollera ditt luftfilter . Om det är igensatt med smuts , kommer din motor måste arbeta hårdare , eftersom luften som ska flöda till det är begränsat . Detta kan öka motorns slitage över tid och minska din bränsleekonomi . Under 2004 Honda Civic , är luftfiltret lätt att komma åt när du öppnar huven . Var är filter?

När du öppnar huven , ser du luftfiltret facket sitter på motorn , i mitten och nära den bakre delen av huven rymden . Beroende på din trim , kommer storleken och formen på utrymmet variera . Addera vilket filter behöver jag ?

Specifika filtret är baserad på Honda Civic trim som du har . Om du går till en Biltema eller stora återförsäljare , bör du hitta en katalog du kan använda för att hitta bilens specifika luftfilter , och vissa butiker har en maskin där man kan skriva in bilens märke, modell och trimma och få artikelnummer du behöver . För att söka på nätet , gå till en del finder webbplats som Amazon ( se Resurser ) .
Behöver jag verkligen att ändra på det?
P Om förbättrad bränsle ekonomi och minskat motorslitage inte tillräckligt med motivation , bör du veta att en gammal luftfilter kommer att riva över tiden , medger smutspartiklar att komma in med dina cylindrar och kolvar , anställer stor förödelse med alla rörliga delar . Låt inte en del som kan kosta så lite som $ 40 ( i november 2010 ) förstöra din motor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133010.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.