Anledningar en bil Burns Oil

En motor som bränner oljan inte bara avfall olja men kan skada tändstift, orsaka antändning till misständning och så småningom påverka katalysatorn. Den brinnande olja kan också orsaka större utsläpp, vilket resulterar i misslyckade utsläpp tester på grund av överskott av kolväte. Enligt New Car Köpguide, varierar mängden spillolja från bil till bil, och bilar med högre användande bör överväga syntetisk olja. Slitna ventilstyrningar

tiden ventilerna bära ner cylindriska kammare, eller ventilstyrningar, som håller dem på rätt spår och skapa en lucka i kamrarna. Enligt New Car Köpguide, ger detta gap olja att strömma in i förbränningskammaren, där den sedan bränner. När gapet blir för stor, kan den ventiltätning inte hindra oljan från att göra det in i förbränningskammaren.
Bad ventiltätningar

ventiltätningar förhindra flödet av olja i motorn. Om ventiltätningarna misslyckas eller bryts, spruckna, slitna eller felaktigt monterad, oljan kommer att sugas in i motorn och cylindrarna. Enligt aa1car.com kan komprimeringen inte påverkas av den läckande oljan, men motorn kommer att använda mycket mer olja än nödvändigt.
Trycksatt olja Pan

Om kol, en biprodukt av motorn, byggs upp i positivt vevhusventilerande (PCV) systemet kan den täppa till systemet. Generellt fungerar PCV systemet som en avgas-eller andning passage för motorn, men uppbyggnaden trycksätter oljetråget. Detta tryck pressar olja i motorn genom bränsletillförsel systemet och brännskadorna olja.
Slitna kolvringar

Om kolvringarna som tätar motorns slitage förbränningskammare ut, är trycket skickas tillbaka till oljetråget, skapar samma slutresultat som när kol byggs upp i PCV-systemet. Enligt aa1car.com, om ringarna är installerad upp och ner, vred på kolvarna eller ej förskjutna korrekt, blir resultatet detsamma som om de hade slitit ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132870.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.