Fördelarna med en smörjolja Centrifug

Smörjolja centrifuger har vunnit popularitet under de senaste åren för en mängd olika industriella applikationer. Utformningen av dessa anordningar kan använda oljan kan återvinnas - ombord - i en spin-typ skål som fällor föroreningar, vilket eliminerar behovet av frekventa eller föreskrivna oljebyten. Smörjolja centrifuger kan användas i nästan alla motorer, inklusive borriggar generatorer, riggar gruvdrift, tunga anläggningsmaskiner, fartyg och big-rig lastbilar diesel. Eftersom centrifugeringsanordningen kan vara storleken utrustat för alla program, kan även små bil och lastbil olja kan återvinnas i centrifugen. De förmåner som tillhandahålls med hjälp av en centrifug för att återta oljan täcker en rad olika områden och farhågor. Kostnadsbesparingar

industrimotorer, tunga anläggningsmaskiner och big-riggen lastbilar står för en betydande del av den olja som används och kasseras varje dag. Genom att eliminera behovet av att köpa och byta olja och oljefilter, kan företagssegmentet av befolkningen gynnas ekonomiskt av en välskött centrifug. Kostnadsbesparingar omfattar arbets-och tidsaspekter att utföra traditionella oljebyten. Med tanke på mängden olja som används av stora industrin, kan de spara kostnader bli betydande.
Tidsbesparingar

Eftersom traditionella oljebyten kräver tid från underhåll besättningar, inklusive i vissa fall reser till underhåll platser, kan de större industrierna spara oräkneliga mantimmar och tid när de kör stationära centrifug maskiner som kräver endast snodd av en ventil för att starta återvinningsprocessen. Centrifugen Tillverkaren installerar dessa stora enheter - på platsen - som använder själva motorn att pumpa oljan genom centrifugen efter speciella adaptrar har installerats. Återta använd olja på plats också eliminerar kostnaderna för transport och lagring av bulk olja containrar.
Ökad operationell Engine Life

centrifuger Smörjolja inte bara återvinna och ren olja, men ta bort små partiklar som ofta missas av konventionella filter. Det gör man genom att snurra vätskan till utsidan fällan ytan av en skål, nå hastigheter på 7000 RPM. Denna åtgärd, vid mycket höga varvtal, separerar oförbränt bränsle, sot, metaller, syror, smuts och andra föroreningar från sumpen, panorera eller olja insamlare på en mikroskopisk nivå. De flesta oljefilter tar bort partiklar som sträcker sig mellan 5 och 10 mikrometer i storlek,. Däremot kan centrifugen bort partiklar så små som 1 mikron
Miljönytta

miljön kan dra nytta av användningen av smörjolja centrifuger i det långa loppet genom att minska efterfrågan på olja. Petroleum produktion kräver forskning, utveckling och upptäckter, användning av en centrifug på plats, däremot resulterar i återvunnen olja, vilket eliminerar behovet för bortskaffande eller dumpning liksom. Den restprodukt som kommer från en smörjolja centrifug bildar en fast kaka, som är enklare att kassera och har mindre påverkan på miljön än den förorenade jämförbara vätska, enligt Activar Technical Products, en centrifug maker.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132636.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.