Vad som bör undvikas vid Quick Places Oil Change

Miljontals amerikaner litar på underhåll av sina bilar till någon annan, utan föredrar att låta sina mekaniker göra det smutsiga arbetet. När det gäller att byta olja, många förare iväg till snabba ställen oljebyte såsom Jiffy Lube och Precision Tune för att få arbetet utfört, en uppgift som kan ta så lite som 10 minuter till complete.Quick platser oljebyte är bekvämt, men de kan inte alltid göra ett bra jobb. Låt oss ta en titt på några av riskerna med att använda dedikerade företag oljebyte samt förmåner. Grundläggande service

Du har sett tecknet för $ 19.95 oljebyten och undrar om det priset är för bra för att vara sant. Tja, det kan vara. Grundläggande tjänster bör omfatta byta olja och oljefilter och ersätta båda med tillverkarens föreslagna oljekvalitet och rekommenderade filtret. Men det är där problem kan uppstå: om din bil använder syntetisk olja eller använder en premiumkvalitet, då grundpriset inte täcker vad du behöver. Du måste insistera på att ha snabb oljebyte plats använda rätt oljekvalitet för din bil. Räkna med att du kommer att betala mer än det annonserade budgeten priset för den här tjänsten.
Extras

De snabba oljebyte ställen erbjuder "extras" tillsammans med deras grundläggande tjänst. De kan dammsuga din inredning golv, kontrollera däcktrycket, top off vätskor inklusive vindrutan reservoar, servostyrning, transmission och differential, och inspektera dina torkarblad, lampor, bälten och olika luftfilter filter systemet. Om dessa tjänster ingår i det fasta priset, så det är ett mervärde.

Om snabba oljebyte mekaniker vill byta vindrutetorkare, bälten, luftfilter eller andra sidan förväntar sig att betala en bra bit över pris för detta delen. Som noterats av Chris Walters av konsumentrörelsen, var en kund "betala $ 30 extra för att byta ut luftfiltret varje gång han tar med sig sin bil till närmaste bilverkstad för ett oljebyte." Istället, gå till en bildelar återförsäljare och hitta ett filterbyte luft för mindre än halva priset och göra jobbet själv. Vissa detaljhandlare, såsom delar Advance Auto, ger fri tork och batteribyte tjänster och kommer att återvinna din gamla olja.
Kontrollera Bakom

Skräckhistorier överflöd där förarna lämnade deras snabba plats Byt olja bara för att upptäcka att oljepluggen inte sattes tillbaka eller blev avklädd, vilket gör att oljan att sippra ut. Utan olja en motor kan skadas, vilket leder till tusentals dollar i reparationer räkningar. Omedelbart följa upp det arbete som gjordes, genom att öppna motorhuven på bilen och inspektera vätskenivåer. Dessutom, se till att oljefiltret ersattes och att alla skydd och lock är säkrade.

Slutligen, spara pengar och hjälpa miljön genom att byta olja på tillverkarens rekommenderade intervall. Alltför täta oljebyten innebär mer farligt avfall måste tas om hand.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132254.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.