Hur man använder AMSOIL

AMSOIL är en syntetisk motorolja som används i fordon, och var världens första syntetisk motorolja för att möta American Petroleum Institutes standard. Syntetisk motorolja är konstgjorda och är en överlägsen smörjmedel naturlig motorolja. Syntetisk olja minskar friktion och slitage på motordelar, funktioner i extrem värme och kyla, och varar längre än konventionell olja. Även syntetiska är dyrare än vanlig motorolja, kan det varar dubbelt så länge. Saker du behöver
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om din bil är en bra kandidat för syntetisk olja om bilen inte redan använder den. Du bör inte växla hög körsträcka fordon till syntetisk olja innan samråd med en mekaniker. Byt inte till syntetisk olja innan du går på en lång resa i fall bilen reagerar på en förändring i motorolja.
2

Töm ut all gammal olja ur bilen genom avtappningspluggen i botten av oljetanken eller genom att suga ut oljan under huven. Detta är det första steget i ett oljebyte.
3

Sätt en tratt i oljetanken i samma hål där oljestickan införas.
4

Häll rätt mängd AMSOIL i tratten. Konsultera din instruktionsbok för att ta reda på hur mycket olja bilen rymmer. Du kan också uppskatta hur mycket olja du behöver för att hälla genom att mäta mängden olja du dräneras ut ur tanken. Undvik att hälla för mycket olja i tanken.
5

Sätt tillbaka mätstickan i tanken och dra ut den så att du hällde rätt mängd olja. Oljan ska nå den markerade linjen längst ner på oljestickan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132208.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.