Hur man identifierar en Jaguar S-Type R Differential

Jaguar S-Type tillverkades och såldes 1999-2008. Fordonet anses vara en lyx medelstor sedan. Jaguar S-Type har en bakre en främre och bakre differential, som arbetar för att ge fordonets främre och bakre hjulen möjligheten att snurra samtidigt, men i olika takt. Detta är särskilt viktigt när bilen går runt varv, eftersom framhjulen reser en annan sträcka än bakhjulen. För att åtgärda eventuella problem med din bakre differential, måste du först kunna sätta fingret på den exakta positionen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Jaguar på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Använd en domkraft för att lyfta den bakre förarens sida av fordonet och sedan stödja den sidan av bilen på jack ställning. Upprepa denna process för den bakre passagerarsidan och se till att fordonet vilar tryggt på båda pallbockar. Det bör inte vingla på antingen bak sidan av bilen och båda montrar ska hålla fordonet upp på samma höjd.
2

glida under den bakre förarens sida av fordonet och identifiera drivaxeln - Detta är den långa axeln som sträcker sig från hjulaxeln. Båda bakhjulen ha en del av drivaxeln fäst vid dem och varje del löper mot mitten av fordonet. Följ loppet av förarsidan drivaxel, stopp när du når den punkt där drivaxelmuttrarna partierna möts av varje hjul.
3

Lokalisera lådformad fast struktur i vilken både enheten delar av drivaxeln köra - det är den bakre differentialen. Den bakre differentialen har ett metallock, som är vänd mot baksidan av fordonet. Denna kan tas bort genom att lossa bultarna runt dess omkrets. Med bultarna tas bort, kan du följa de redskap mekanism som gör att de bakre hjulen att snurra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132021.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.