Hur man kan stoppa ett bilfönster fastnar

Över tiden, ett fönster av en bil eller lastbil huruvida fönstret är påslagen, få kan fastna. Det finns sätt att förhindra att detta händer, dock, men du måste komma ihåg att utföra denna typ av förebyggande underhåll på tillfälle. Om du är på toppen av det, finns det ingen anledning till varför ett fönster skulle hålla om motorn bränner ut, i vilket fall, måste du ha makten fönstret motorn repareras professionellt eller byt ut det själv. Saker du behöver
Silikonspray
ren trasa
avisningsmedel
Visa fler instruktioner
1

använda kraften fönstret kontrollerar varje så ofta för att hålla de rörliga delarna gratis. Med tiden kan rost och skräp bygga i bilfönstret motormekanismen, så använder kontrollerar varje så ofta, minst en gång i månaden, kan förhindra fönstren fastnar. Håll knappen intryckt eller använd "automatisk ned" för att få alla fönster ner och sedan upp igen och observera för eventuella problem eller konstiga ljud.
2

Rensa skräp från det öppna fönstret facket när fönstren är nere. Om du lämnar dina fönster ner ofta, kan gummi guider störa effekten av fönstret upprullning. Kontrollera att de är på plats och inte blockerar facket innan du sätter dina fönster upp som något föremål i vägen eller i spåret kan skjuta fönstret off-track, vilket resulterar i att det fastnar och resterande ner.
Sida 3

Smörj fönstret med silikonspray. Applicera sprayen i skåran på toppen av fönstret kanten när fönstret är nere. Applicera precis tillräckligt för att smörja fönstret så att den rör sig upp och ner fritt, men inte för mycket för att få silikonet att få överallt eftersom det är halt. Undvik att få glidmedel på dörrhandtag eller ratt.
4

Sänk värmen på under vintern innan fönstret ned. Värmen kommer att smälta isen och förhindrar överbelastning av motorn. Om fönstret är fryst på toppen av sidorna, kommer den interna värmen lossa isen och gör att du kan flytta fönstret upp och ner utan att det fastnar.
5

Använd en högkvalitativ avisningsmedel på ditt fönster på vintern för att förhindra att det fastnar. Spraya det runt kanterna på alla fönster när de är stängda. Denna kemikalie hindrar Windows från att fastna under ganska lång tid. Applicera avisningsmedel till en redan fastnat fönster förekommande fall, och när fönstret är lös, rulla upp och ner ett par gånger för att se till att det inte finns några andra problem som kan orsaka att fönstret för att hålla igen.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131991.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.