Typer av Gänglåsning

Gänglåsningar är föreningar som tillämpas på skruvar och muttrar för att hindra dem från att lossna med tiden. Vanligen används i fordons-och industritillämpningar, förhindrar denna fästanordning hårdvarufel på grund av värme och vibrationer. Medan det finns många företag som tillhandahåller Gänglåsning föreningar, kan de delas upp i fyra kategorier: låg styrka, medelhög hållfasthet, hög hållfasthet och specialiserade föreningar. Låg styrka

låghållfast gänglåsning är oftast utformade för små skruvar och fästen upp till 1/4 av en tum i diameter. Fästorganet kan avlägsnas utan skada vid användning av låghållfast gänglåsning.
Medium styrka

Medium-styrka gänglåsning är avsedd för fästelement upp till 3/4 av en tum i diameter. Det anses vara den allmänt ändamål gänglåsning som du kan använda i de flesta applikationer där man vill säkra en fästanordning men ändå kunna ta bort det.
High Strength

Höghållfast gänglåsning är avsedd för stora fästen upp till 1 tum i diameter. Det är permanent i formuleringen och inte utformade för att tillåta att fästanordningen som ska avlägsnas. Det har också värmetåliga egenskaper. Till exempel motstår Permatex s höghållfasta gänglåsning temperaturer så höga som 300 grader C. Detta gör höghållfast theadlocker ett bra val för tillämpningar som upplever kraftiga stötar och vibrationer såsom bultar stötdämpare. Addera Specialized Ansökningar

Permatex, MG Chemicals och andra företag Gänglåsning erbjuder formler för specifika ändamål. Till exempel gör MG Chemicals en fuktspridande höghållfast gänglåsning som hjälper binder två muttrar tillsammans. Permatex erbjuder en hög värme höghållfast gänglåsning som är klassad till 450 grader F, vilket gör den idealisk för användning i närheten av en bil avgassystem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131865.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.