Hur man tar bort en Cluster Autometer mätare

Borttagning av Cluster Autometer mätare från bilens instrumentbräda är nödvändigt att reparera eventuella trasiga mätare. Klustret är fastsatt på instrumentbrädan med skruvar och kan tas bort med bara några vanliga butik verktyg i ungefär en halvtimme. Den Autometer Gauge Cluster gör det lättare att komma åt mätarna genom att dra dem alla utanför instrumentbrädan i en enhet. Saker du behöver
skruvnyckel
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa batteriets minuskabel av fordonet från batteriet med en U-nyckel innan du försöker ta bort Cluster Autometer spår.
2

Lokalisera kortplatsen på sidan av strömställaren ratten axeln och in en platt skruvmejsel i kortplatsen för att lossa vredet från axeln stången. Drag knoppen ut stav.
3

Lossa skruvarna som håller fast mätaren klustret på instrumentbrädan med en Phillips-skruvmejsel och ta bort panelen trim genom att försiktigt lyfta bort den från instrumentpanelen .
4

Ta bort de fyra skruvarna som fanns bakom panelen trim med Phillips-skruvmejsel och luta mätaren klustret bort från instrumentbrädan.
5

Koppla den elektriska kablar från baksidan av mätaren klustret genom att trycka in på kragen och drar tillbaka på kablarna.
6

Avlägsna Cluster Autometer mätare från bilens instrumentbräda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131864.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.