Typer av Citgo Fett

Citgo, ett av de största oljebolagen i USA, producerar mer än bensin. Företaget tillverkar motoroljor för att minska slitage på din motor och olika typer av fett för att hålla maskinerna i trim. Citgo erbjuder många olika typer av fett som finner tillämpning i marin användning, fordon rekreation och industriell utrustning. Railroad Curve Grease

Citgo gör fetter att smörja järnvägsspåren, en typ hjälper rockar rälsen i varma förhållanden sommarväder, och en annan hjälper tågen glider smidigare i kalla väderförhållanden. Produkten innehåller grafit för att skydda mot järnväg slitage. Järnvägsarbetare spraya bara lösningen på sidorna av skenan. Citgo Railroad Curve Grease, en grå lösning som liknar smör, motstår vatten från fukt och regn.
Marinfett

Citgo-märke fetter smörja marin utrustning, såsom boatlifts och chassi poäng. Användare kan välja Supergard Marine Plus Grease till olja icke marint utrustning, såsom vändskivor och vattenpumpar. Denna marinfett är inte för användning på alla typer av bilar. Det är en tjock, blå lösning som fungerar med program som genererar temperaturer upp till 250 F. Detta fett är vattenavvisande och skyddar mot slitage, korrosion och rost.
Lithium-Infused Grease

Citgo s litium-12 fett har en mörkt bärnstensfärgad utseende och en smörig konsistens. Den fungerar i temperaturer mellan 5-250 F. litiumfett arbetar med rullningslager i många tillämpningar, såsom allmän industrimaskiner och redskap kopplingar. Detta fett kan också användas för tunga hanteringssystem, såsom bärbara behållare och massiv lastbil delivery. Lithium-infunderas fett från Citgo erbjuder korrosionsbeständighet och skydd som krävs för att hantera situationer som differentieras av höga stötbelastningar.
Utökad service Applications Grease

Citgo s syntetiskt fett, en grön -färgat fett förenligt med litium-baserat fett, kan förlänga livslängden på maskiner. Det ger skydd mot korrosion och är säker för bil applikationer, inklusive chassit och hjullager. Detta fett fungerar bra i applikationer såsom metall-mill industriella lager, bestående av cooper, aluminium eller stål, och pappersbruk industriella rullager, inbegripet flottor som King stift och vändskivor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131800.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.