Min Ford 7,3 L startar inte om inte jag Trampa gaspedalen

Ford introducerade 7.3L Power Stroke motorn till konsumenter under 1994, en elektronisk bränsleinsprutning dieselmotor som var utrustad i tunga lastbilar. Om du måste trycka på gaspedalen för att starta bilen, kanske vissa delar inte fungerar korrekt, och därför måste bytas ut. Bränslefilter

Precis som olja och luftfilter för din 7.3L Power Stroke är bränslefiltret installeras separat smuts och andra elementära partiklar från bränslesystemet. Ett igensatt bränslefilter kommer att förbjuda en enkel start, att tvinga användarna att pumpa gasen för att påskynda bränsleinsprutning kurs. Bränslefiltret bör kontrolleras regelbundet och bytas ut vid behov. De är billiga, så ersätter dem är ett mycket bättre alternativ än att försöka reparera eller rengöra dem.
Bränslepump

annan vanlig del av motorn i samband med felaktig start och tomgång är bränslepumpen. Att inspektera bränslepumpens relä för tecken på skador, öppna panelen dörren av lastbilen. Ägarna bör också kontrollera alla slangar och elektriska kablar som är anslutna till bränslepumpen, ersätta dem som behövs, och kontrollera bränslepumpen sig för tecken på skador, byt om det behövs.
Idle Air Control Valve

reglera mängden luft som färdas genom motorn under tomgång, är den inaktiv luftreglerventilen en viktig komponent till rätt tändning. Kontrollera 7.3L är inaktiv ventil luft kontroll efter tecken på svag öppning och stängning. Om mängden luft överstiger den mängd bränsle som behövs för att blandningen skall starta trucken kommer föraren att behöva trycka ned gaspedalen för att kompensera för skillnaden. Om det behövs, byta ut del för att maximera motorns tomgång efter start.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131774.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.