Felsökning av en AC Clutch

En elektromagnetisk AC kopplingen är en del av luftkonditioneringssystemet . Dess funktion är att koppla in eller ur remskivan för luftkonditionering kompressor , som tänds när bilen startas . Innan du utför några reparationer eller byten del på en bil , kontrollera om garantin riktlinjer . En bil professionella bör konsulteras för omfattande reparationer . Regelbunden inspektion och underhåll av AC kopplingen kan hjälpa prestanda och hållbarhet av ett luftkonditioneringssystem . Instruktioner
1

Kolla efter en trasig säkring genom att ersätta den med en fungerande en . En trasig säkring kommer att förhindra att kompressorn kopplas in när bilen är påslagen . Om den nya säkringen går , kan det finnas ett problem bortom AC kopplingen .
2

Byt kopplingen om säkringen är funktionella och ändå misslyckas med att samverka kompressorn . En arbetsgrupp säkring kommer att ge spänning till AC kopplingen . En koppling som inte fungerar med nödvändig spänning är defekt .
3

Byt ut kompressorn om kopplingen fungerar men misslyckas med att engagera kompressorn . Ett gnisslande ljud kan indikera fel på kompressorn för att engagera . Kompressorn har beslagtagits och är defekt .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131706.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.