Hur man installerar min 1988 V-6 Chevy intag Packningar

General Motors producerat en mängd V-6 motorer under åren. År 1988 fanns flera typer av V-6 motorer tillgängliga i företagets sortiment. Till exempel var det 2.8L V-6 motor som producerade cirka 112 hästkrafter och 135 foot-pounds av vridmoment standardutrustning på vissa modeller medan 3.1L V-6 motor med lång slaglängd har installerats på andra. Oavsett vilken V-6 motor du har i din Chevrolet, kan byta packningarna insugningsröret stoppa eller förhindra läckage inträffar. Saker du behöver
insugningsröret packningar
Wrench in
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Märkning klistermärken och markör
momentnyckel
platt skruvmejsel
Tänger
Packning tätningsmedel
Motor avfettningsmedel
Plastskrapa
Clean butik trasa
Arbete handskar
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Öppna panelluckan förarsidan och ta bort bränslepumpens relä. Starta motorn och låt den gå tills den brist på bränsle gör motorn till stopp. Öppna huven och skruva loss skruven som håller den negativa kabeln och anslutningen på batteriet tillsammans. Stoppa bränsle och elektriska flödet genom motorn skapar en säker och ren miljö för denna process.
2

Placera en tom behållare under kylaren avtappningspluggen. Ta bort kylarens filler, och därefter avtappningspluggen att låta kylvätskan rinna av helt, och byt ut kontakten.
3

Etikett alla slangar och elektriska kablar som ansluter till det övre intaget grenrör på din motor. Ta bort dessa delar och alla sensorer. Dra bränsleledningarna från rälsen med tång. Lossa luftfiltret röret från spjällhuset och ställ åt sidan.
4

Unbolt övre insugningsröret från sin position och lyft av motorblocket. Bänd den övre grenrörspackning bort av motorn med en platt skruvmejsel och kasta den.
5

Koppla resterande vakuumslangar som är knutna till den undre insugningsröret med en tång. Haka av kylarslangen från nedre grenröret. Lossa skruvarna som håller nedre insugningsröret till motorn och ta bort. Bänd den nedre packningen insugningsröret från sin plats och kasta det också.
6

bort uppbyggnad eller smuts från motorns yta med en plast skrapa och fuktig trasa.

Installation
7

Coat toppen och botten av den undre grenrörspackning med en packning tätningsmedel så att momentet bindningar ordentligt med cylinderportarna. Rikta in packningen så att hålen stämmer med cylinderns anslutningar.
8

Bolt insugningsröret på toppen av den nyinstallerade packningen så att denna del anpassar, liksom. Dra åt bultarna till 9,5 fot-pounds av trycket med en momentnyckel. Fäst vakuumslangar och kylarslangar till den undre insugningsröret. Tillsätt samma kemiska tätningsmedel till det övre samlingsröret packningen och position på plats. Skruva fast övre insugningsröret på toppen av denna packning.
9

Återkoppla luftfilterhus enhet tillbaka till spjällhuset med infästning hårdvara. Anslut alla slangar och kablar som har demonterats för att ta bort grenrör.
10

Fyll kylaren fack med kylvätska och sätt tillbaka tanklocket.
11

Sätt tillbaka kabeln till den negativa polen på batteriet och anslut bränslepumpens relä.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131499.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.