Så här ändrar Steel Wheels

Stålfälgar är de mest grundläggande hjulen att bilar och lastbilar är utrustade med. Till skillnad lättmetallfälgar, som kommer i en mängd olika mönster att deras tillverkningsprocess legeringar, stämplade stålhjul är generellt enkel i design. Ett av de enklaste och säkraste sätten att ändra en stålfälg är att helt enkelt måla dem en annan färg. Ett lager högblank svart eller vit färg kan göra hjulen skarpare än de gör med en grå, omålade ytan. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
momentnyckel
Spray primer
Spray Rags måla
lacknafta
Visa fler instruktioner
1

bort hjulen från bilen om de inte redan har avlägsnats. Lossa muttrarna med en rörtång. Lyft bilen med en domkraft och sänk ner den på en domkraft. Upprepa för de återstående hörnen på bilen tills alla fyra hörn stöds. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen.
2

Demontering däcken på en däckverkstad kommer att ge de bästa resultaten. Detta steg är valfritt, men inte behöva maskera däcken kommer att resultera i en bättre lack.
3

Rengör ansiktet på hjulen med avfettningsmedel och en trasa om de är mycket smutsiga . Torka hjulen ner med en ren trasa och lacknafta så ytan av hjulen är fria från olja och rester.
4

tejpen däcken med maskeringstejp om de inte togs bort i steg 2. Även tejpen områden som du inte vill måla. Till exempel kan du måla de centra i hjulen men lämna kanterna omålade, med en mörkare färg för Hjuldelar.
5

Spraya ett tunt lager primer på hjulen i en slät rygg och återgående rörelse. Låt färgen torka i några minuter. Applicera 02:58 solida rockar genom sprutning på ett smidigt och tillbaka sätt. Låt primern torka mellan varje målning. Läs instruktionerna på burken för det särskilda märke du använder.
6

Spraya på ett tunt lager av den färg du valt för hjulet. Låt färgen torka i en minut eller så. Applicera två till tre fasta rockar eller tillräckligt rockar för att ge fyrfärg täckning. Låt färgen torka mellan strykningarna. Låt färgen torka över natten.
7

tillbaka däcket om de togs bort. Skjut hjulen på navet på fordonet. Dra åt muttrarna. Sänk bilen bort av domkraften. Dra åt muttrarna med 90 foot-pounds med en momentnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131485.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.