Vad är en makt till manuell styrning adapter ?

Styrsystem för bilar kommer i två huvudtyper . Dessa är manuell styrning och servostyrning . Som av Februari 2011, många bilar kommer med servostyrning , som använder en dator för att komplettera den manuella vridstyrka av föraren . Det är också möjligt att omvandla manuella styrsystem till servostyrning , och vice versa , med hjälp av en adapter . Servostyrning

skillnad manuell styrning , som kräver att föraren vrida ratten med endast sin egen styrka , använder servostyrning motoreffekten för att förstärka vridmoment som anbringas på ratten . Detta gör att vrida mycket enklare och ökar den tid förarna har att reagera på en nödsituation . Servostyrning ger därmed en säkrare resa .
Delar

Styrservo adaptrar är tillverkade av en mängd olika delar . I äldre adaptrar , måste dessa delar monteras manuellt med en skiftnyckel . Delar inkluderar spacer , slottet mutter , bollen stud sätet , bollen stud , stötfångaren våren , stötfångaren , justeringsbulten och ändplatta .
Installation
< br >

Medan äldre servostyrning kit krävs för demontering och montering av stora delar av styrsystemet , nyare adaptrar kräver inte dessa åtgärder . Nyare kit också kräver inte den person som installerar adaptern för att hantera alla de små delar som utgör adaptern . Snarare krävs det bara för honom att ta bort den gamla ventilen och gänga adaptern i dess ställe .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131429.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.